KAM manager

“Kwaliteit is een continu proces, je bent nooit klaar”

"Kwaliteit is geen stabiele factor, maar altijd in beweging. Tuinte is ook in beweging en groeit snel. Klantwensen- en eisen, wet- en regelgeving en werkwijzen veranderen en Tuinte wil continu verbeteren en kwaliteit borgen. Klanten moeten ervan op aankunnen dat aan onze kant alles goed geregeld is.”


De eerste indruk van Tuinte is nog vers, maar door haar lange, veelal interim-ervaring heeft Carin veel organisaties gezien en vond ze snel haar draai. “Ik heb gewerkt bij zowel kleine als grote, veelal technische bedrijven. Bedrijven die zowel nationaal als internationaal werken en produceren en die aan de hoogste klanteisen en strenge wet- en regelgeving moesten voldoen. Hierdoor pak ik het werk vrij snel op en heb ik in korte tijd inzicht in de proceshiërarchie. Ik was toe aan een vaste baan en wilde minder reistijd kwijt zijn. In Tuinte heb ik een innovatief no-nonsense bedrijf van prettige omvang gevonden. Een platte, overzichtelijke organisatie. De rol van KAM manager is nieuw in de organisatie en ik kan kwaliteit meer ‘body’ gaan geven. Een leuke uitdaging!”


Carin veenstra tuinte 2
Mooie mix

Met haar achtergrond in arbeid en organisatiekunde heeft Carin een gedegen kennis en uitgebreide ervaring opgedaan in procesoptimalisatie, audits, certificeringen, veiligheid en als arbeidskundige. “Een mooie mix. Als kwaliteitsmanager bij Tuinte heb ik een brede functie. Naast het definiëren en implementeren van een werkbaar kwaliteitsbeleid houd ik me bezig met productkwaliteit, de werking van processen en verbeteringen. Ook lever ik een bijdrage aan de klachtenafhandeling. Ons doel is producten en machines zo goed en betrouwbaar mogelijk af te leveren in overeenstemming met klantverwachtingen. Tot slot houd ik mij bezig met ARBO gerelateerde werkzaamheden. De technische branche spreekt me enorm aan vanwege de steeds strengere eisen van klanten en wet- en regelgeving en de snelheid waarmee wordt geïnnoveerd. Als KAM manager is je werk nooit saai, het is immers nooit klaar!”

Draagvlak

“Medewerkers betrekken, bewustmaken en enthousiasmeren op het gebied van kwaliteitsmanagement staat op nummer één. Dit is immers de basis. De cultuur is prettig, mensen zijn gedreven, betrokken en werken nauw samen. Ik voel me hier echt thuis!”

"Bij Tuinte heb ik een brede en uitdagende functie. Van kwaliteitsbeleid, productkwaliteit, productieprocessen tot aan klachtenafhandeling en ARBO gerelateerde zaken."

Tuinte carin 300x300px

Carin

KAM manager