Samengestelde modules voor uw machine of product

Modulebouw

U heeft een module of subsysteem nodig. Een module die naadloos past in het grotere geheel en doet wat het moet doen. U zoekt een partner die niet alleen de module voor u maakt, maar ook meedenkt. Die waar dat kan optimalisaties doorvoert. Die het hele proces van het ontwerp, supply chain management, tot realisatie en certificering voor u oppakt. Dat doen we bij Tuinte.

Modulebouw assemblage hightech tuinte 01

Complete modulebouw, tot in detail geregeld

U zoekt iemand die uw module waarmaakt? Een geavanceerde module waarvoor niet alleen metaalbewerking, maar ook diverse andere componenten en technieken nodig zijn? Of een simpelere module die u in serie nodig heeft? Dat kan bij Tuinte allemaal.

Om de module voor u te maken nemen we u het hele proces uit handen. Uw opzet kunnen onze engineers in 3D uitwerken en daar waar mogelijk en in nauw overleg met u verbeteren. Omdat we de hele module voor u maken en onze vakmensen en engineers nauw samenwerken, kunnen we eenvoudig verbeteringen aangeven. Daardoor kunnen we uw module kostenefficiënt maken. Zo maken we uw opzet klaar voor productie.

Vervolgens gaan we ieder component uit de werktekening verzorgen. De onderdelen die we niet zelf bij Tuinte maken, zoals bevestigingsartikelen en eventuele andere onderdelen, kopen we in. Het supply chain management nemen we volledig uit handen. De andere (maatwerk)componenten maken we zelf in onze eigen werkplaats.

Op basis van de stuklijst en samenstellingstekening assembleren we uw module. Als er naast mechanische componenten ook elektrotechnische componenten bij zitten, dan zorgen ook onze elektromonteurs ervoor dat uw module helemaal klaar is voor gebruik.

Resultaat? Een module die aan alle specificaties voldoet. Geassembleerd door vakmannen met jarenlange ervaring. Een module met de hoge kwaliteit die u van Tuinte kunt verwachten.

Modulebouw assemblage hightech tuinte 02

Modulebouw voor verschillende industrieën

Tuinte levert modules voor verschillende branches. De branches waar wij bijzonder sterk in zijn:

Waarom uw module laten bouwen bij Tuinte?

  • Wij zijn uw partner op het gebied van modulebouw en denken graag met uw mee
  • Wij bouwen uw module met functionaliteit en kostenefficiëntie vooropgesteld
  • Het gehele proces van ontwerp tot assemblage en eventuele certificeringen en onderdelendetectie nemen we voor u uit handen
  • Onze engineers en vakmannen werken intensief samen
  • Wij hebben alles in huis om ook de meest complexe modules te maken
  • We hebben jarenlange ervaring en al duizenden modules gebouwd
  • Tuinte is een betrouwbaar familiebedrijf, als sinds 1964
  • 100 vakmannen werken samen om waar te maken wat we zeggen
Contact hightech tuinte hengevelde 01

Deel uw uitdaging met ons. Wij staan te popelen om hiermee aan de slag te gaan.

Snel contact? Bel ons op
+31 (0)547 33 53 00
of stuur een mail naar
[email protected]