ook geautomatiseerd, 24/7

CNC draaien

Heeft u verspaningswerk uit te besteden en is CNC draaien nodig om het gewenste product te maken? Tuinte heeft de meest geavanceerde CNC-draaibanken en ruime ervaring op het gebied van CNC verspanen. Uw CNC draaiwerk is bij de vakmensen van Tuinte in goede handen.

Cnc draaien hightech tuinte 01

CNC draaien als onderdelenproductie

Tuinte levert alles aan technologische koplopers. Van componenten en modules tot complete zelfontworpen en -gemaakte machines. Onze CNC-werkzaamheden zijn meestal onderdeel van een proces waarbij meerdere bewerkingen plaatsvinden: complex machined parts. Dat is ook waar wij in uitblinken.


Op basis van uw specificaties leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten in elke vorm, in elk metaal, in een groot bereik aan afmetingen. Daarbij kunnen we u voorzien van elke door u gewenste documentatie zoals materiaalcertificaten, oppervlaktebehandeling certificaten, meetrapporten, FAI’s, FMEA’s en PPAP ‘s. Volledige traceerbaarheid van het voortbrengingsproces van uw opdracht behoort ook tot de mogelijkheden.


Onze vakmensen die dagelijks de meest hightech CNC-draaibanken besturen zijn zeer ervaren. Wij werken echt vanuit onze passie voor techniek. En dat zie je terug in ons werk. Wij werken volgens de normen van ISO9001:2015.

Van enkelstuks tot serie

Als u CNC-draaiwerk nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw eigen CNC-draaimachines niet de juiste capaciteit hebben, of omdat u alleen bepaalde onderdelen nodig heeft, kunt u uw draaiwerk prima aan ons uitbesteden. Met onze hightech-machines en de kennis en kunde van onze vakmensen, realiseren we geavanceerd CNC-draaiwerk. We leveren CNC-draaiwerk van 3 mm tot rond de 600 mm, met een maximale productlengte van 2000 mm.

Cnc draaien hightech tuinte 02

Geavanceerde machines voor CNC draaien

Tuinte heeft een uitgebreid en modern machinepark, waaronder diverse CNC-draaimachines (Gildemeister en DMG MORI) met uiteenlopende kenmerken. De CNC-draaibanken bieden uitgebreide mogelijkheden voor complexe bewerkingen, waaronder draai- en freescombinaties. Tot slot kunnen we ook geautomatiseerd CNC-draaien door middel van robotbelading. Perfect voor het maken van series. Waar wij in uitblinken? Dat zijn vooral de wat grotere onderdelen en het combineren van meerdere bewerkingen zoals lassen, draaien en frezen.

Waarom kiezen voor CNC draaiwerk van Tuinte

  • Een schat aan kennis en ervaring door ruim 55 jaar machinebouw
  • Draaien, frezen, lassen of andere metaalbewerkingen; het combineren van diverse bewerkingen, daar zijn we sterk in
  • Complex draaiwerk, dat is dagelijkse kost voor ons
  • We hebben een uitgebreid hightech-machinepark, waardoor bewerkingen van klein precisiewerk tot groot draaiwerk mogelijk is
  • Een team van toegewijde CNC draaiers met zeer veel ervaring denken altijd in oplossingen 
  • Tuinte is een betrouwbaar familiebedrijf, al sinds 1964
  • Wij voegen als hightech maakpartner waarde toe aan uw productieproces

Ook uw CNC draaiwerk onderbrengen bij Tuinte?

Wij helpen u graag op basis van uw tekening of model-based, componenten te maken. Heeft u meer ondersteuning nodig? Wij helpen u ook graag bij de ontwikkeling van de componenten of een volledig systeem. Onze specialisten zijn gewend om te denken in oplossingen. 

Machinefabriek contact tuinte hengevelde

Uw uitdaging? Wij leveren graag uw hoogwaardige onderdelen.

Snel contact? Bel ons op
+31 (0)547 33 53 00
of stuur een mail naar
[email protected]