Werken bij

Samenwerken aan succes

Plezier in je werk, vakmanschap, bijdragen aan een groeiend bedrijf en samen successen vieren, dat houdt werken bij Tuinte in. En de sfeer? Die is gemoedelijk, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan erg belangrijk.


Werken en leren bij Tuinte is samenwerken in een multidisciplinaire, nuchtere Twentse organisatie aan innovatieve hightech-oplossingen. Werken en leren bij Tuinte betekent ook thuiskomen. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Met elkaar en met onze klanten. We bundelen de krachten van onze teams. Van projectmanagement, werkvoorbereiding, engineering tot in- en verkoop, logistiek, kwaliteit en natuurlijk onze vakmensen in de productie.

Werken bij tuinte vacatures

Vacatures

Open sollicitatie

We komen graag in gesprek met je om eens kennis te maken en jouw ideale rol te vinden binnen het bedrijf.

Neem gerust contact met mij op om te sparren over werken bij Tuinte.

Maartje zakelijke portretfoto 300x300px 1

Maartje Reekers

HR Manager
Ontwikkeling vakmanschap tuinte hengevelde
Ruimte

Jouw inbreng en ideeën

Deuren staan bij ons familiebedrijf open, we delen kennis en helpen en inspireren elkaar. We werken oplossingsgericht met wederzijds respect en zijn oprecht. Daarbij is ieders inbreng waardevol. Die ruimte geven we en dat maakt ons trots. En een fout maken? Dat is bij ons geen probleem. Daar leer je van! Als je maar laat zien dat je altijd je schouders eronder zet en er samen met je collega’s voor wilt gaan. Want we doen het met z’n allen.

Als jij groeit, groeien wij ook!

Ontwikkeling

Iedereen doet ertoe bij Tuinte. Aandacht voor jouw welzijn en die van jouw dierbaren vinden we heel normaal. Want als jij goed in je vel zit, komt dat ten goede aan jouw productiviteit en werkplezier. Dat is waar wij in geloven. Ontwikkeling stimuleren we in elk team. Jij bent zelf de drijvende kracht achter jouw vooruitgang. En achter onze groei. Vertel ons wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Gezelligheid kent geen tijd

Werkplezier

Als team houden we er zeker ook van om successen te vieren. En een goede omgang met je collega’s, draagt bij aan jouw werkplezier bij Tuinte. Er is dan ook veel aandacht voor gezelligheid. Dat merk je als je een stap over de drempel zet. Een teamuitje, feestjes, personeelsdagen en borrels? Noem het maar op. Want we houden van hard werken en plezier maken! Ben jij er binnenkort bij? We maken graag kennis met je.

KOM D'R BIE!

Uitgelichte verhalen