AMBITIE

Samenwerken en succesvol groeien

Het versterken van de concurrentiepositie en het optimaliseren van productieprocessen van technologische koplopers. Dat is de ambitie van het familiebedrijf Tuinte. Ons specialisme is engineering, machinebouw, tooling, toelevering en service. Met onze kennis, ervaring en commitment dragen we als voorkeursleverancier voor OEM’ers en first-tier suppliers bij aan het realiseren van klantambities. 


Onze strategie is gebaseerd op de pijlers:
technologisch vakmanschap, een intensieve, betrokken samenwerking en ondernemerschap.

Over ons tuinte hightech maakpartner tuinte hengevelde 1
MISSIE

Een bijdrage leveren aan processen van onze klanten die hightech oplossingen ontwikkelen gericht op technologische en duurzame vooruitgang.
Oplossingen die bijdragen aan het efficiënter en innovatiever maken van de keten.

Volledig traject

Complexe vraagstukken voor toelevering of machinebouw, daarvan worden onze specialisten blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage en onderhoud van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines of constructies. We leggen de lat hoog. En dat merkt u!

Specialismen die elkaar versterken

De verwachting, visie en wens van de opdrachtgever, daar draait het om bij Tuinte. Dat gaat verder dan techniek. Goedwerkende machines en machineonderdelen zijn het resultaat van continue afstemming. Een wisselwerking tussen verschillende disciplines levert optimale keuzes op. Het resultaat is korte lijnen, maximaal synergievoordeel, kwaliteitsborging en leverbetrouwbaarheid. Samen bieden we een totaalpakket met diensten, die elkaar versterken.

Samen

Als familiebedrijf richten we ons op continuïteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsnormen. Techniek is uiteraard leidend, maar we zijn een menselijk bedrijf. We hebben aandacht voor het welzijn van onze mensen en investeren in opleiding, processen, duurzaamheid en efficiency. Onze breed inzetbare specialisten hebben de nuchterheid en hands-on mentaliteit die kenmerkend zijn voor de regio. Jong en oud werken vanuit commitment, aandacht voor elkaar, transparantie en een passie voor techniek. Zij werken voor diverse klanten in het midden- en hogere segment. Student, monteur of engineer, we delen hetzelfde belang. We zijn één team van 100 specialisten en dat is het succes van Tuinte.

Hightech maakpartner tuinte hengevelde

Wij helpen u graag verder en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Snel contact? Bel ons op
+31 (0)547 33 53 00
of stuur een mail naar
[email protected]