Maatwerk onderdelen of componenten

Complexe onderdelenproductie

Heeft u complexe onderdelen of componenten nodig? Wilt u het maken van complexe onderdelen outsourcen? Of wilt u de productie van bestaande onderdelen of componenten verbeteren?


Tuinte ontwikkelt en maakt complexe onderdelen voor verschillende toepassingen. Wij verwerken allerlei soorten materialen tot onderdelen en componenten. Of het nu gaat om machineonderdelen of onderdelen die u kunt gebruiken in uw eindproducten, de vakmannen van Tuinte maken het waar.

Complexe onderdelen productie tuinte 01

Onderdelenontwikkeling

Natuurlijk kunt u bij ons terecht met de exacte werktekening van wat u nodig heeft. Ook als u op zoek bent naar een oplossing, denken wij graag met u mee en kunnen we het onderdeel of component voor u ontwikkelen.

We bespreken samen de specificaties waar het onderdeel aan moet voldoen, de maatvoering en het materiaal. De engineers van Tuinte kunnen vervolgens het onderdeel voor u uitwerken, of verbeteringen aandragen als het om een bestaand onderdeel gaat.

Onderdelenproductie

Ervaren vakmensen en een uitgebreid en modern machinepark. Dat zijn onze basisingrediënten voor de productie van uw onderdelen. We hebben de meest moderne machines in huis voor het uitvoeren van diverse bewerkingen. Onze vakmensen weten precies hoe ze die kunnen gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen.

In onze werkplaats voeren wij allerlei bewerkingen uit, zoals:

Heeft u een component nodig dat uit meerdere onderdelen bestaat, dan verzorgen wij natuurlijk ook de assemblage.

Frezen hightech tuinte hengevelde 04

Wat zijn de voordelen van de complexe onderdelenproductie bij Tuinte?

Tuinte biedt een one-stop-shop oplossing voor machinebouw en metaalbewerking. Van engineering tot onderhoud en keuringen. Wij hebben alles in huis om de meest complexe onderdelen en componenten te maken.

 • Samenwerking
  Onze kracht ligt in de samenwerking van de verschillende disciplines. Onze specialisten denken in oplossingen, werken nauw samen en zorgen voor een juiste aanpak en de perfecte combinatie van bewerkingen voor uw componenten. Zo kunnen wij de meest complexe componenten voor u waarmaken.
 • Kennis en ervaring
  Tuinte bestaat al sinds 1964. Een groot deel van onze medewerkers werkt al heel lang bij Tuinte. Daardoor heeft Tuinte bijzonder veel ervaring op de verschillende vakgebieden. Daarnaast hebben we ruime kennis van montage, elektrotechniek, pneumatiek, hydraulica en besturingstechniek.
 • Machinepark en werkplaats die veel mogelijk maken
  Tuinte heeft een grote werkplaats die voorzien is van de modernste machines. Waar anderen afhaken, kunnen wij preciezer, groter en schoner.
 • Tuinte gaat verder waar anderen ophouden
  Wij worden blij van complexe vraagstukken. Moet uw component aan vergaande eisen voldoen, Bijvoorbeeld aan nauwkeurige toleranties of specifieke normen? Of heeft u wensen die een brug te ver lijken? Wij pakken het graag aan.
 • Schone onderdelenproductie
  Als het nodig is dat onderdelen extra schoon worden vervaardigd, bijvoorbeeld om contaminatie voorkomen, dan kan Tuinte daaraan voldoen. We kunnen extra reinigingsstappen toevoegen en de onderdelen of componenten cleanroom gereinigd verpakt aanleveren.
 • Kwaliteit gegarandeerd
  Tuinte is ISO9001:2015 gecertificeerd. Daarnaast is Tuinte gecertificeerd om diverse kwaliteitscontroles uit te voeren en CE-certificeringen te verzorgen. Zo kunnen we traceability van de gemaakte producten voor u garanderen en indien gewenst leveren met meetrapporten. U kunt erop vertrouwen dat uw onderdelen of componenten van de hoogste kwaliteit zijn.

Waarom complexe onderdelenproductie door Tuinte?

 • Geen vraag is ons te complex
 • Wij gaan verder waar anderen ophouden
 • Wij hebben een uitgebreid machinepark die veel mogelijk maakt
 • Onze engineers en specialisten op de werkvloer werken nauw samen
 • Wij hebben kennis in huis van alle technische vakgebieden
 • Tuinte is een betrouwbaar familiebedrijf, al sinds 1964.
 • 100 vakmensen maken waar wat we zeggen.
 • De onderdelen en componenten hebben de Tuinte-kwaliteit waar wij trots op zijn
Cleanroom contact ronald wildenborg tuinte hengevelde

Heeft u een uitdaging op het gebied van het produceren van hoogwaardige onderdelen?

Snel contact? Bel ons op
+31 (0)547 33 53 00
of stuur een mail naar
[email protected]