KOM D'R BIE!

Stage en afstuderen

Ben jij gemotiveerd, gezellig en gedreven? Start dan je carrière bij Tuinte. Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen op (v)mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk hierbij aan: engineering, werkvoorbereiding, verspaning, constructie, lassen en mechatronica. Maar ook als je een meeloop- of afstudeerstage zoekt in de richting van HR, kwaliteit, inkoop, logistiek of commercie ben je welkom. Keuze genoeg. 


Bij Tuinte ben je geen stagiair of afstudeerder, maar een gewaardeerde medewerker. Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van het team. Wat zijn jouw ambities en wensen? Waar voel jij je thuis? We denken graag met je mee. Want jij staat bij ons aan het roer!


Sfeer proeven? Kom eens kennismaken!

Voor jou
Samen groeien.
Een gezellig en gemotiveerd team. Leren bij de leukste werkgever in Twente.
Goede begeleiding door fijne collega's.
Ruimte voor jouw ambities en wensen.
Maandelijkse (stage)vergoeding.
Stage afstuderen mbo hbo tuinte hengevelde
Vakspecialisten in spé gezocht

Stage- en leerwerk mogelijkheden

Wij bieden stage- en leerwerk mogelijkheden op verschillende afdelingen, namelijk:

 • Engineering
  Wil jij je bezig houden met het bedenken en ontwerpen van (speciaal)machines of machineonderdelen en volg jij een mbo-4 of hbo opleiding richting werktuigbouwkunde? Dan kan deze stageplek interessant voor jou zijn.
 • Werkvoorbereiding
  Vind jij het interessant om werkomschrijvingen te maken, tekeningen te controleren en kostprijscalculaties te maken om zodanig een bijdrage te leveren aan een zo efficiënt mogelijke afhandeling van de productieorders? Volg jij een mbo-4 of hbo opleiding in de richting van Technicus Middenkader Engineering of Werktuigbouwkunde? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Verspaning
  Volg jij een opleiding als allround Precisieverspaner of Researchinstrumentmaker in de richting van Draaien of Frezen? Lijkt jou het leuk om vanaf tekeningen bewerkingsprogramma’s te maken, CNC machines in te stellen en te bedienen om zodanig kleine- en middelgrote onderdelen te verspanen? Neem dan contact met ons op!

 • Constructie
  Heb jij interesse in het samenstellen en opbouwen van machines en/of onderdelen? Waarbij je volgens tekening aan het boren, tappen, lassen, richten en afwerken bent. Volg je of wil je een opleiding gaan volgen in de richting mbo Lasser/Constructiebankwerker? Dan kan deze stage/leerwerkplek interessant zijn.
 • Montage
  Wil jij bezig zijn met het bouwen en monteren van tools, machines en machineonderdelen in onze eigen werkplaats of zelfs vanuit onze cleanroom in Hengevelde? Volg jij een mbo opleiding in de richting van Mechatronica of wil jij deze opleiding gaan volgen. Dan kan een stageplek/leerwerkplek binnen Tuinte interessant zijn.
 • Logistiek
  Vind je het leuk om je bezig te houden met het doelmatig beheren van een optimale goederenstroom, zodat er geen stagnatie of vertragingen ontstaan tijdens het productieproces? En volg jij een mbo opleiding Logistiek medewerker of Logistiek Teamleider of wil je deze opleiding gaan volgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Kwaliteit
  Heb jij interesse in vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu? Volg je een opleiding (mbo of hbo) Integrale Veiligheidskunde of soortgelijk? Dan kan een stage binnen Tuinte voor jou interessant zijn.
Stage afstuderen jong talent tuinte hengevelde
Opleiden, ontwikkelen en groeien

Wat je van ons mag verwachten

Een stage bij Tuinte betekent samen groeien. Je krijgt een persoonlijke coach die jou begeleidt. Samen bekijken jullie welke taken goed passen. Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team. We nemen je mee in onze werkzaamheden en laten je van alles proeven tijdens jouw stage.


Je komt terecht in een stimulerende omgeving waarin ontwikkeling, eigenaarschap en betrokkenheid vooropstaan. Wij willen dat je fluitend naar het werk kan blijven gaan. Dat je kan doen wat je wilt en dat je werk bij je past. Daarom zien we talenten en helpen we die te ontwikkelen. Zo kun je groeien in je vak. 


Je krijgt van ons een maandelijkse vergoeding. Een stagevergoeding of een BBL vergoeding conform de CAO Kleinmetaal.

Stage afstuderen jong technisch talent tuinte hengevelde

Kom langs voor een bakkie. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug!

Snel contact? Bel ons op
+31 (0)547 33 53 00
of stuur een mail naar
[email protected]

Neem gerust contact met mij op om te sparren over werken bij Tuinte.

Maartje zakelijke portretfoto 300x300px 1

Maartje Reekers

HR Manager